Cautare

58057 de rezultate pentru "gigi becali pregateste pentru fotbal o carte pentru tipar" (4.27 secunde)
Ce femei celebre au pozat 4 femei celebre, Gigi Hadid, Laetitia Casta, Julia Garner si Misty Copeland sunt vedetele calendarului Pirelli 2019, lansat la Milano.
Primaria vrea sa vanda actiunile detinute la SC Fotbal U Craiova SA si la celelalte doua societati, SC Cetatea Banilor City SA si SC Western Gate Residence SA.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Liderii PD si UDMR Bihor si-au tras echipa de fotbal, pe bani publici, si fac ce vor cu ea, dar si cu sperantele microbistilor bihoreni. Vistieriile municipiului Oradea si ale judetului au ramas larg deschise pentru finantarea in continuare a clubului FC Bihor.
Echipa portocalie de fotbal a liderilor democrati a jucat duminica seara cu jurnalistii din presa centrala un meci caritabil si foarte "amical" de fotbal si a pierdut cu scorul de 1-4, cu toate ca nu au existat reguli stricte.
Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco, sunt ultrasii cate unei echipe de fotbal, asa ca au decis sa le compuna imnuri, in stilul cu care ne-au obisnuit pana acum.
Cu un presedinte caruia ii vorbeste de cele mai multe ori gura fara el si chiar da cu bata in balta, fara sa tina cont ca totusi reprezinta Romania peste hotare, cu niste pesedisti care se grabesc sa bage sub covor tot ce au furat si fac pe lupii moralisti (nu o sa mai lipseasca mult si or sa inceapa sa-i arate cu destu pe altii!), cu un Iliescu care vrea, sa-mi fie scuzata expresia, sa linga unde a scuipat, politica noastra merge...in pantaloni de clovn!
O carte exceptionala, scrisa de o femeie: ... Lukas PREFATA Seria Ghidul Incorect Politic demoleaza cu argumente, in cate o carte dedicata fiecaruia dintre acestea, miturile pe care ideologii corectitudinii politice incearca din rasputeri sa le impuna lumii intregi ca adevaruri absolute, incontestabile.
Primaria Craiova a propus consilierilor locali retragerea din actionariatul clubului de fotbal Universitatea Craiova si al celor doua societati rezultate in urma divizarii.
Rar vezi o echipa formata din zece verze plus portarul care le serveste oaspetilor, asa cum s-a intamplat luni seara, cand din bucatele alese au gustat pandurii gorjeni.
Dupa Gabriela Dananae, o alta tanara arbitra din Craiova a impartit dreptatea in teren in afara granitelor tarii. Alina Pesu a arbitrat primele sale meciuri internationale la un turneu international de fotbal feminin, U17, desfasurat recent in Republica Moldova.
Anghel Iordanescu a sarit in apararea lui Edi si i-a transmis un mesaj taios lui Gigi Becali, patronul echipei. ... Eu sunt unul dintre cei care a facut pledoarie pentru FCSB. Edi a venit pentru calitatea jucatorilor si pentru suporteri. ... I-am spus ca niciodata nu-l va putea schimba pe Becali.
"Free Gigi!" - pagina de Facebook are deja 10.000 de like-uri. Fanii omului de afaceri cer eliberarea lui din inchisoare Becali are deja o armata de oameni care il sustine si ii este alaturi.
- Mentorul meu Avedis Carabelaian provine dintr-o familie de cafegii, a fost furnizorul Casei Regale. ... Aici au construit o cafenea de elita. ... Dar pentru ei si-au luat cafea foarte buna, insa doar pentru ei, pentru nomenclatura.
Sondajul Data Media dat ieri publicitatii releva o surpriza "asteptata" si prevazuta de multi analisti politici. PNG-CD, condus de Gigi Becali, a reusit sa surclaseze formatiuni politice parlamentare precum PRM, UDMR si PC.
Bara lui Dobre din ultimele secunde ale meciului Steaua - Gloria Bistrita a demonstrat, inca o data, ca in vestiarul gruparii din Ghencea tensiunea este la ea acasa. ... Bataia a lipsit sau poate doar s-a amanat, dar Gigi Becali a dat de inteles ca nu i-ar fi displacut:
Partidul Democrat se pregateste ca la sfarsitul acestei saptamani sa-si inaugureze sediul de la Eforie, a anuntat, de data recenta, presedintele PD Constantanta, Stelian Dutu.
Inca probabila demisie a presedintelui Basescu, o demisie in care liberalii vad o cacealma si la care democratii nu cred ca se va ajunge, ii pune pe liderii politici in situatia de a-si anunta candidaturile la Presedintie in eventualitatea in care anticipatele ar avea loc.
ProSport va prezinta in detaliu de ce a picat transferul Oferta locului 5 din Premier League a venit prin intermediul unui impresar englez, cu care Chiriches a semnat un contract de reprezentare pentru Marea Britanie Pentru ca jucatorul sa ajunga sub comanda lui Villas-Boas, Becali ar fi trebuit sa mai scada din pretentiile financiare Vestea ultimelor doua zile - Vlad Chiriches va pleca la Tottenham pentru 8 milioane de euro - s-a desumflat aseara, cand managerul Stelei a anuntat la DigiSport ca patronul Becali nu mai este de acord cu mutarea!
Deputatul PD Laurentiu Mironescu si-a inaugurat, in cursul zilei de ieri, cabinetul parlamentar de pe raza circumscriptiei electorale pe care o reprezinta. In acest context, Laurentiu Mironescu a mentionat ca obtinerea spatiului se datoreaza, intr-o oarecare masura, bunavointei Primariei municipiului Constanta.
google-analytics.com